Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 04:03

Головна » 2010 » Вересень » 20 » Новинки педагогічної літератури бібліотеки методичного кабінету
14:39
Новинки педагогічної літератури бібліотеки методичного кабінету

Бібліотека методичного кабінету презентує нові надходження  видавництва «Шкільний світ» та «Основа», що спеціалізуються на випуску педагогічної преси.

Нові посібники значно полегшить роботу з учнями, зроблять її більш ефективною. Аналіз наведеного досвіду дозволить раціонально використовувати новітні педагогічні технології, адаптувати їх до умов конкретної школи й системи викладання, створеної вчителем з урахуванням особливостей того чи іншого класу.

Ось деякі з них:

- УПРАВЛІННЯ

          «Самовчитель з організації дистанційної освіти»

         (Посібник містить рекомендації, алгоритми дій щодо організації дистанційної освіти на різних рівнях. Також розглядається вибір оптимальної технології дистанційного навчання, структура дистанційного курсу, розробка матеріалів для ДН, підготовка та підтримка учнів, вимоги до тьютора тощо).

          «Як створити профільну школу»

        (У посібнику запропоновано різні моделі профілізації залежно від типу навчального закладу.).

       «Керівник: мистецтво взаєморозуміння»

         (Взаєморозуміння прагнуть усі й усюди: вдома, на роботі, у транспорті, магазині, у спілкуванні з друзями, під час переговорів… Це ефективна комунікація. Як її досягнути? Що для цього необхідно знати й робити керівнику організації? Як навчитися давати людині чітку й повну інформацію та отримувати зворотний зв’язок?).

        «Керівник: мистецтво планування»

         (Ваша функція менеджменту – планування – буде ефективною, якщо ви її постійно й систематично розвиватимете: головною передумовою планування на роботі є планування особисте (само планування). Як само планування зробити щоденною звичкою та перетворити на ефективну навичку керівника – читайте в цій книжці).

        «Управлінські рішення: накази»

         (У збірці подано зразки аналітичних наказів для офіційного оформлення управлінських рішень із питань внутрішньошкільного контролю, методичної роботи, аналітики стану викладання навчальних дисциплін, виховної роботи).

 

- ПРИРОДНИЧО – МАТЕМАТИЧНИЙ НАПРЯМОК

«Блочне викладання навчального матеріалу з фізики. 7-9 класи»

(Посібник допоможе підвищити ефективність навчальної роботи на уроках фізики, роблячи його більш оптимальним. Крім теоретичного матеріалу книга  містить алгоритми та приклади розв’язання задач.).

 «Тиждень хімії в школі»

(Посібник дозволяє раціонально спланувати організацію та проведення предметного тижня хімії в школі. він містить практичні рекомендації  для проведення заходів у різних класах, зважаючи на вікові особливості учнів та розділи програм з хімії, які вони вивчають.).

«Відкриття й дослідження материків землі»

(У посібнику детально викладено історію відкриттів й досліджень материків Землі, розповідається про подорожі найвідоміших учених – мандрівників, подано хронологію досліджень епохи Великих географічних відкриттів та нового часу.).


- ГУМАНІТАРНИЙ НАПРЯМ

 «Інтегроване навчання на уроках української мови: образотворче мистецтво, музичне мистецтво»

(У посібнику охоплено всі види мовленнєвої діяльності та запропоновано способи оцінювання навчальних досягнень учнів, рівня сформованості їх мовної та мовленнєвої компетентностей через аудіювання, читання мовчки та вголос, письмо, тестові завдання в контексті між предметної соціокультурної інтеграції.).

 «Позакласна робота з англійської мови в початковій школі»

(Посібник містить теоретичні та практичні рекомендації щодо формування в учнів початкової школи лінгвістичних інтересів шляхом організації позакласної діяльності з англійської мови.).

 - ПОЧАТКОВА ОСВІТА

          «Уроки навчання грамоти»

(Посібник містить докладні конспекти уроків навчання грамоти відповідно до «Букваря» М. С. Вашуленка, Н.Ф. Скрипченко та посібника А.О. Максименко «Дивосвіт літер від А до Я». Зміст уроків відповідає чинній програмі.).


 КОМПЛЕКТ ЗБІРНИКІВ для  10 класу за новою програмою

«Історія України 10 клас І, ІІ семестр»

(У посібнику вміщено плани – конспекти для 10 класу (рівень стандарту, академічний). Увазі читачів пропонується  тематичне планування, розробки уроків та завдання для підсумкового узагальнення. Методичні рекомендації розроблено з використанням елементів технології критичного мислення та власних авторських методик..).

 «Всесвітня історія. Новітня історія (1900 – 1929рр.) 10 клас»

(У посібнику вміщено орієнтовне тематичне планування та плани – конспекти для 10 класу (рівень стандарту, академічний). Методичні рекомендації розроблено з використанням елементів технології критичного мислення та власних авторських методик. Значне місце відведено формуванню основних понять і організації активної пізнавальної діяльності школярів.).

«Правознавство. 10 клас. Академічний рівень. Готові дидактичні набори»

(У посібнику представлені дидактичні матеріали до курсу «Правознавство», 10 клас, які підготовлені із застосуванням сучасних інноваційних технологій, новітніх форм і методів роботи.).

«Українська мова за новою програмою 10 клас»

(Посібник пропонує розробки уроків за новою програмою. Основний акцент зроблено на стилістику та культуру мовлення. Уроки демонструють практичне застосування різних педагогічних прийомів, систем завдань і вправ.).

 «Українська література за новою програмою 10 клас І, ІІ семестр»

(Посібник складається з уроків та матеріалів до них, укладених згідно програмі для 10 – го класу. Запропоновані види робіт і завдань, форми і методи організації та проведення сучасного уроку української літератури якнайкраще сприятимуть формуванню основних компетентностей учнів.).

 «Зарубіжна література за новою програмою 10 клас І, ІІ семестр»

(До збірки увійшли матеріали для проведення уроків із ЗЛ за новою програмою, які допоможуть учителеві літератури ефективно організувати навчальний процес.).

 «Хімія. 10 клас. Дидактичні матеріали до курсу»

(Посібник містить дидактичні матеріали, необхідні для підготовки і проведення занять з хімії в 10 класі. Матеріали розміщені згідно з розділами чинної програми у зручній для використання формі. У ході підготовки посібника використовувалася інформація про найновіші досягнення відповідних галузей хімії.).

 «Неметали. Розробки уроків 10 клас»

(Посібник містить календарне планування та поурочне планування з курсу хімії 10-го класу у І семестрі відповідно до чинної програми. Передбачено тестовий контроль, завдання якого дають можливість учителю швидко та якісно оцінити рівень навчальних досягнень учнів, а учням – краще підготуватися до ЗНО.).

 «Структуровані конспекти із загальної біології для 10 класу»

(Мета посібника – допомогти вчителям біології якісніше підготуватися до занять у 10-му класі. Розділи в посібнику розміщено відповідно до чинної програми з біології.).

 «Алгебра за новою програмою 10 клас»

(У посібнику дібрані й методично розподілені завдання з алгебри і початків аналізу з програмових тем рівнів стандарту, академічного, профільного та поглибленого вивчення математики: «Функції, їхні властивості та графіки», «Степенева функція», «Тригонометричні функції, рівняння й нерівності». У кожній темі виокремлено підтеми, матеріали до яких складається з двох частин: у І пропонуються приклади розв’язань типових задач, у ІІ – завдання для організації самостійної роботи учнів.).

 «Завдання для тематичного оцінювання з фізики 10 клас»

(До посібника включено 5 видів завдань, а саме: 4 варіанти по 20 завдань початкового та середнього рівнів; 4 варіанти по 10 завдань достатнього рівня; по 2 варіанти 4-рівневих тематичних та комплексних підсумкових завдань, а також індивідуальні завдання для підтвердження високих рівнів навчальних досягнень.).

 Більш детально ознайомитися з новими надходженнями, ви можете завітавши до бібліотеки методичного кабінету.

Переглядів: 9325 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 1
1 Виктория  
0
методичне планування на тему тригонометричні функції

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz