Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:08

Головна » 2012 » Листопад » 20 » Участь вчителів Першої міської гімназії у дводенній Всеукраїнській конференції
16:39
Участь вчителів Першої міської гімназії у дводенній Всеукраїнській конференції
  
   16-17 листопада 2012 р. відбулася Всеукраїнська конференція випускників Євроазіатської та південноазіатської програми «За видатну майстерність та досягнення у викладанні англійської мови та країнознавства (TEA Alumni)» з теми «Інновації та нові технології в освіті» у м. Києві. Організаторами конференції виступили Посольство США в Україні та Київський ресурсний центр випускників програм.
   Відкрили конференцію А. Еванс, заступник аташе з питань культури Посольства США в Україні, та Я. Бачинський, директор Американських Рад в Україні. Чотири семінарських занять з питань культури та навчання англійської мови через використання відеофільмів, успішного навчання та проектної роботи в режимі он-лайн провела Е. Сміт, методист з викладання англійської мови, стипендіат Держдепартаменту США.
   На високому рівні було організовано засідання круглого столу з теми «Обмін найкращою практикою роботи та досвідом», в якому взяли участь понад 20 випускників програм. З цікавою презентацією виступив Дж. Френк, регіональний аташе з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні. Тема його виступу «Інтеркультурна комунікація». Л. Шило, помічник Відділу культурних зв’язків Посольства США в Україні, розповіла про освітні можливості, які надає Посольство. Волонтер Корпусу Миру США в Україні П. Кутрона виступив з презентацією «Важливість та методика навчання діалогічного мовлення у класі (американський варіант)». Надзвичайний інтерес викликала презентація «Edmodo як платформа для навчання віртуальних класів в режимі он-лайн», яку представила О. Франчук із ЗОШ №15 м. Рівне. Зацікавила присутніх і спільна презентація Ананьєвої Н. В., к.п.н., заступника директора гімназії, та Ткаченко Л. Д., вчителя-методиста англійської мови гімназії, з теми «Розвиток шкільного міжнародного співробітництва та його значення для професійного зростання вчителя».
   Всі учасники конференції безсумнівно будуть застосовувати набутий досвід у викладанні англійської мови та вивченні культури на уроках і в позакласній роботі та поділяться своїми знаннями із колегами з інших шкіл.
Переглядів: 642 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz