Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 13:47

Головна » 2012 » Жовтень » 17 » IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті».
17:38
IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті».

16 – 18 жовтня  у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулось урочисте відкриття IV Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті».


Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Виставка представила з 27 регіонів України 625 навчальних закладів різних рівнів та форм власності, наукові та методичні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують галузь освіти засобами навчання.

Від міста Черкаси було представлено досвід роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 щодо упровадження здоров’язберігаючих технологій у навчально-виховний процес школи (директор Іванова А.Л., заступник директора з навчально-виховної роботи Дроботенко Ю. А., практичний психолог Дорофій І.Б.)

Постачальники обладнання для освіти, інформаційно-виробничих систем презентували електронні засоби навчання, підручники та методичні посібники, засоби навчання для раннього розвитку, шкільні дошки будь-якого типу – крейдову, маркерну, пробкову, комбіновану, дошки на підставці, фліпчарти для нарад і презентацій, стенди для шкіл і дитячих садків, прилади та обладнання для кабінетів фізики навчальних закладів та інше.

Освітні інтернет-мережі запропонували для школярів, їх батьків, вчителів та керівників районних відділів освіти автоматизовані системи управління документообігом шкіл, он-лайн бібліотеки з мультимедійними матеріалами для учнів, конспектами для вчителів з усіх предметів і тем для всіх класів, різні SMS- сервіси.

У роботі виставки взяли участь: Мельник В.Г.(директор ЗОШ № 2), Сабадаш В.І. (директор ЗОШ № 4), Чмигова О. О. (заступник директора ЗОШ № 6), Крат А.В. (заступник директора гімназії №9), Плахтій Н.А. (заступник директора ЗОШ №25), Базилевського М.В.  (директор ЗОШ №30), Кисленко Т.Л. (заступник директора СШ №33),

Бушин І.Б. (заступник директора НВК №34), Онопрієнко С,п, (директор НВО №36), Перцева О.В. (завідуюча ДНЗ №34), Тятут Л.Г. (завідуюча ДНЗ №41), Перетятько С.В. (завідуюча ДНЗ №43), Зубенко О. О. (вихователь-методист ДНЗ №60), Константиновська О.В.        (вихователь-методист ДНЗ №70).

Також делегація черкащан взяла участь у Всеукраїнській науково-практична конференції «Школи сприяння  здоров'ю в Україні» (за підсумками Всеукраїнського конкурсу – захисту сучасної моделі навчального закладу «Школа сприяння  здоров'ю»).

Головуючі: Бех Іван Дмитрович, дійсний член НАПН України, д.псх.н., директор Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України; Оржеховська Валентина Михайлівна, д.п.н., професор, завідувачка лабораторії превентивного виховання Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України; Кириленко Світлана Володимирівна, к.п.н., начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи Інституту  інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Тема: «Особистість у просторі духовного розвитку».

Цікавою та змістовною була доповідь Бех Івана Дмитровича за темою: «Здоров’яспрямована діяльність навчального закладу в умовах превентивного виховного середовища».

 
 
Переглядів: 662 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz