Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 10:51

Головна » 2013 » Березень » 29 » Методичне засідання заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх та позашкільних закладів
10:06
Методичне засідання заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх та позашкільних закладів
28 березня в рамках міської виставки педагогічного фестивалю «Зернини досвіду 2013» відбулося методичне засідання заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх та позашкільних закладів.  

Метою зібрання було поширення кращого педагогічного досвіду та впровадження новітніх технологій у педагогічну практику освітніх закладів. Учасників привітав завідуючий відділом виховної роботи та соціального захисту департаменту освіти та гуманітарної політики С.М.Джоболда. Методист міського методичного кабінету Деркач Л.М. зробила огляд матеріалів, поданих на міський фестиваль педагогічних технологій, продемонструвавши розмаїття підходів у пошуку шляхів розв’язання виховних задач у позаурочній та позашкільній діяльності освітніх закладів міста.

Презентація авторського посібника «Золота середина» з формування гуманістичних цінностей у школярів, за результатами участі у всеукраїнському експерименті, яку зробила заступник директора  гімназії №31 Бондар С.В., викликала неабиякий інтерес у присутніх як цінний і практичний матеріал для роботи зі школярами.

Методист Центру дитячої та юнацької творчості Остапенко Л.С. висвітлила важливі питання методичного супроводу педагога, який атестується, підготовки та оформлення портфоліо педагога, організації та роботи Школи професійної адаптації малодосвідчених педагогів.

Форми контрольно-діагностичної діяльності заступника директора з виховної роботи, який відповідає за предмети художньо-естетичного циклу, були представлені заступником директора ЗОШ №7 Українець І.К.

Огляд і анотації до цілого ряду методичних розробок з краєзнавства, туризму та екскурсій зробив заступник директора ЦТКЕСУМ В.П.Білоус. Кандидат історичних наук Т.М.Нераденко, автор посібника з курсу «Золота підкова Черкащини», донесла важливість здійснення освітньої роботи за матеріалами історичних і пам’ятних місць Черкаського краю. Вона познайомила присутніх зі своїми новими методичними розробками з даної теми.

Методист Багатопрофільного молодіжного центру Лємешева Н.А. презентувала Багатовекторність позаурочної роботи зі школярами. Методичне забезпечення позакласної та позашкільної творчої діяльності учнів.

 

 

 

 

Переглядів: 636 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz