Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 02:29

Головна » 2011 » Травень » 24 » Нові надходження до бібліотеки методичного кабінету
14:32
Нові надходження до бібліотеки методичного кабінету

Бібліотека методичного кабінету установ освіти знову рада представити новинки педагогічної літератури, а саме:

Систематизація й узагальнення шкільного курсу математики. (Підготовка до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання)

   У посібнику систематизовано й узагальнено навчальний матеріал шкільного курсу з математики 5-11 класів відповідно до програми зовнішнього незалежного оцінювання.

    Викладено теоретичний матеріал та наведено зразки розв’язання основних типів задач, тестів.

    Посібник стане в пригоді випускникам школи та вчителям у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Супровід розвитку дітей раннього віку в дитячому садку

   У книжці висвітлюються основні питання виховання і розвитку дітей третього року життя. Психологічна характеристика віку подана з аналізом специфічних особливостей розвитку дитини в періоді раннього дитинства; представлені психічні можливості та педагогічні умови становлення маленької людини та розкриття її особистісного потенціалу в дитячому садку. Значну увагу приділено контролю за станом розвитку дітей та збереження їх здоров’я. Книга стане у нагоді психологам і педагогам ДНЗ, студентам та викладачам педагогічних ВНЗ та коледжів, а також батькам малюків.

 

Художня культура для старшокласників: ігри, розваги та творчі завдання

   У книжці представлено конспекти уроків з художньої культури у 9-11 класах, які репрезентують можливості впровадження різноманітних художньо-педагогічних технологій (зокрема, ігрових та інтерактивних) на уроках. Книга стане у нагоді учителям художньої культури, методистам мистецьких дисциплін, студентам вишів, що опановують спеціалізацію «Художня культура».

 

Ділова людина: шляхи становлення. Занятті зі старшокласниками

   Соціально-економічні умови змушують внести сутнісні корективи у підготовку учнів до життя і праці. Одна з новітніх вимог - розвиток ділових якостей людини. У збірнику вміщено програму занять у 10-11 класах за факультативним курсом "Ділова людина: шляхи становлення", яка допоможе учням зрозуміти, що таке становлення та розвиток ділової людини, основи ділової етики, спілкування тощо. Матеріали можуть використати керівники загальноосвітніх навчальних закладів, їх заступники, вчителі-предметники, класні керівники, психологи, учні.

 

Система факультативних занять з хімії для обдарованих учнів. 8 клас

   У посібнику представлена цілісна система факультативних занять з хімії для учнів 8 класу. Пропонований курс призначений для роботи з обдарованими учнями, які виявляють інтерес до хімічних знань, і передбачає ґрунтовне засвоєння ними як програмного, так і позапрограмного матеріалу. Велика увага в даній системі приділена формуванню вміння розв’язувати розрахункові та експериментальні задачі. Матеріали посібника можуть бути використані як для проведення факультативних занять, так і для гурткової та індивідуальної роботи з обдарованими та здібними учнями.

 

Інтерактивні форми діяльності на уроках біології. Частина І

   Як зробити кожний урок цікавим, захоплюючим і домогтися того, щоб він розвивав розумову активність учнів, пізнавальний інтерес? Які педагогічні технології дозволяють дитині розкрити знання, що вчитель оцінить справедливо?

Над цим питанням працювало, працює й буде працювати багато педагогів. Існує безліч різноманітних прийомів організації занять, які допомагають учням виявити свої здібності. Один із найефективніших – інтерактивні методи навчання.

 

Пам’ятники природи всесвітнього спадку ЮНЕСКО

   У посібнику детально описані унікальні світові природні та культурні об’єкти, що входять до переліку Всесвітнього спадку ЮНЕСКО.

Для вчителів географії, студентів природознавчого профілю ВНЗ.

 

Як підвищити ефективність викладання електродинаміки в школі

   У посібнику розглянуто інтерактивні методи і технології викладання електродинаміки, які сприяють підвищенню ефективності вивчення цього важливого розділу шкільного курсу фізики, активізують пізнавальну активність учнів, розвивають їх творче мислення.

 

Сучасні інформаційні технології. Англійська мова

   Посібник пропонує матеріали з історії розвитку комп’ютерних технологій для опрацювання в старших класах загальноосвітніх навчальних закладів і на початкових курсах мовних ВНЗ. 

Батьківський всеобуч. Матеріали для робот із батьками учнів 1-4 класів

  Посібник містить методичні рекомендації та корисний матеріал практичного характеру для класних керівників 1-4 класів щодо організації занять батьківського всеобучу у початковій школі.

  Розробки занять із батьками з актуальних проблем сьогодення, що проводяться у формі лекцій, семінарів, круглих столів та ін., іноді – спільно з учнями, дозволять об’єднати зусилля школи та батьків учнів 1-4 класів у всебічному вихованні школярів.


Переглядів: 766 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz