Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 19:38

Головна » 2011 » Вересень » 6 » Нові надходження до бібліотеки методичного кабінету
12:35
Нові надходження до бібліотеки методичного кабінету

Бібліотека методичного кабінету презентує нові надходження  видавництва «Шкільний світ» та «Основа», що спеціалізуються на випуску педагогічної преси.

Нові посібники значно полегшить роботу з учнями, зроблять її більш ефективною.

Ось деякі з них:

, Педагогіка ХХІ століття. Частина 1,2

У книзі представлені матеріали з міжнародного фестивалю «Педагогіка Хні століття». Автором презентовано програму розвитку загальноосвітньої школи, систему підготовки педагогічних рад, актуальну технологію навчання. Для керівників навчальних закладів.

Ефективний урок: технології, структура, аналіз

У посібнику висвітлюються сучасні підходи до планування уроку, його структури та використання методів активізації пізнавальної діяльності учнів. Значна частина книжки присвячена аналізу різних типів уроку. Для керівників навчальних закладів, методистів ЗНЗ, викладачів ПТНЗ і ВНЗ.

Управління школою в положеннях та наказах

 У книжці ви знайдете органайзер роботи освітнього закладу, зразки положень щодо раціональної організації навчально-виховного процесу, організації контрольно-аналітичної діяльності сучасного керівника НЗ, які допоможуть сучасному керівникові сучасної школи у його професійному зростанні, а навчальним закладам — у налагодженні ефективної діяльності в режимі розвитку. Директорам навчальних закладів, заступникам директора з наукової, навчальної, виховної роботи, методистам усіх рівнів, працівникам психологічної служби, НМЦ, інститутів ППО, педагогам-професіоналам, класним керівникам.

Предметні декади в школі. Організація та проведення

Бібліотечка вміщує матеріали для організації та проведення предметних декад (тижнів) у загальноосвітньому навчальному закладі. Матеріали надані педагогічним колективом НВК ім. Л. І. Бугаєвської "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №5 - ліцей" м. Комсомольська Полтавської обл. (директор - Тузікова Алла Миколаївна).

Інноваційні технології навчання від А до Я

Тезаурус пояснює терміни, які ввійшли до активного словника вчителя протягом останнього часу, а також терміни, які інколи вживають у неправильному значенні. Вони стосуються не лише лінгвістики, педагогіки та методики, а й риторики, етики, психології, психолінгвістики та інших наук.

Професія педагога: розвиток та самозбереження

Розвитку професійної майстерності та самозбереженню педагога зосереджено увагу в нашій книжці: тут ви знайдете тренінги та семінари для професійного розвитку й практичні поради для керівників та педагогів стосовно збереження свого здоров’я, що є основою профілактики професійного вигоряння. Рекомендовано для керівників системи освіти всіх рівнів, методистів, директорів, заступників директорів, учителів, а також для всіх тих, хто прагне професійного й особистісного самовдосконалення.

Виховні години. 10-11 класи

 Підліток – це мандрівник, який, ідучи з країни Дитинства в країну Дорослості, бажає усвідомити, хто він такий, де перебуває і куди прямує. Пропонована добірка виховних годин допоможе старшокласнику на цьому шляху стати самостійною, відповідальною людиною, здатною налагоджувати стосунки, приймати зрілі рішення, будувати й змінювати власне життя. Ця книжка стане незамінним помічником у роботі класним керівникам, педагогам-організаторам та заступникам директорів із виховної роботи, студентам педагогічних вузів, а також буде цікавою та корисною небайдужим батькам та учням.

Свята. Зимова палітра

 Майже цілий рік усі ми, і малі і дорослі, з нетерпінням очікуємо зимових свят, які приносять нам приємні емоції, сюрпризи, подарунки. Справдитися нашим очікуванням допомагають вдало розроблені й ретельно продумані сценарії, які й пропонує ця книжка. З її допомогою Ви блискуче зможете підготуватися до Нового року, Різдва, дня Святого Валентина та інших зимових свят та творчо провести їх. Читач може використати сценарій як у повному обсязі, так і запозичити окремі ідеї, прийоми та підходи для створення власної розробки. Ця книга стане незамінним помічником у роботі класних керівників, педагогів-організаторів та заступників директорів із виховної роботи, а також буде цікавою та корисною студентам педагогічних вузів, небайдужим батькам та організаторам дитячого дозвілля.

Гіперактивні діти: корекція поведінки

Синдром дефіциту уваги з гіперактивністю - найбільш розповсюджена причина порушень поведінки дошкільнят та утруднень у навчанні в шкільному віці. У книжці запропонований корекційний комплекс "Гіпер - може стати супер", спрямований на розвиток дефіцитарних функцій для успішної соціалізації дітей. Корекційні заняття допоможуть гіперактивним дітям компенсувати порушення і набути навичок ефективного спілкування з однолітками та дорослими. Для психологів, вихователів ДНЗ, учителів початкових класів, батьків.

Переглядів: 876 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz