Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 00:13

Головна » 2013 » Квітень » 18 » Семінар для голів МО вчителів української мови та літератури, світової літератури
15:55
Семінар для голів МО вчителів української мови та літератури, світової літератури

Модернізація навчально-виховного процесу на сучасному етапі сприяє формуванню та розвитку творчої особистості, спроможної повноцінно реалізуватися в житті. Одним із кроків підвищення ефективності уроку є  впровадження разом із традиційними методами навчання інноваційних освітніх технологій та інтерактивних технологій навчання. 

17 квітня у Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №20 відбувся семінар-практикум для учителів української мови та літератури, світової літератури з актуальної проблемної теми «Активізація мовленнєвої діяльності  на уроках української мови та літератури, світової літератури  шляхом використання інтерактивних технологій». У роботі семінару взяли участь  учителі-словесники міста.

       Директор школи Кіта Л.Б. ознайомила учасників семінару із специфікою роботи колективу школи, його  досягненнями та планами на майбутнє. У теоретичній частині семінару Нестеренко Н.В., методист ММК, вела  предметну розмову про  новітні методи  і прийоми активізації мовленнєвої діяльності учнів на уроках. Лис С.М., заступник директора із НВР школи, запропонувала деякі нестандартні прийоми педагогічної техніки, які можна успішно застосовувати на уроках мови та літератури   з метою активізації пізнавальної діяльності учнів, поділилася із колегами досвідом роботи учителів школи над  проблемою.

Учасники зустрічі мали змогу відвідати уроки вчителів школи:  Міх Г.Ю. («Кодекс мужності і честі справжньої людини (Стівенсон  «Острів скарбів»,  6 клас), Миколенко Т.О.(«Подорож до казкового лісу», 5 клас), Сокур А.Л. (узагальнення з теми «Звертання. Вставні слова, словосполучення, речення», 8 клас), Вовкотруб Л.О.(«Написання НЕ з іменниками, прикметниками, прислівниками. 7клас»), Заїки О.В. (Добро, любов, взаємна турбота батьків і дітей – важливі цінності української родини. С.Васильченко, «Свекор», 6 клас).

Учасникам семінару було запропоновано концерт творчих колективів школи, які  показали свій високий професіоналізм, акторські здібності, уміння володіти словом.  Проведені заходи  підтвердили, що в школі належна увага приділяється створенню оптимальних умов для різнобічного мовленнєвого розвитку кожного учня з урахуванням його індивідуальних можливостей.

 

Переглядів: 799 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz