Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 17:06

Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи у СШ №3
09:30
Семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи у СШ №3

У спеціалізованій школі №3 пройшов семінар заступників директорів з виховної роботи. Тема семінару «Освітньо-виховна робота школи по подоланню негативних явищ в учнівському середовищі» зацікавила усіх присутніх тому що питання здорового учнівського колективу, подолання негативних звичок, шляхи виходу із нестандартних ситуацій є актуальним для кожної школи.


Розпочала семінар директор школи Т. Є. Ткаченко екскурсією по екодолині, наголосила на тому, що це реалізація екологічного проекту, оскільки школа є осередком екологічної освіти. У стінах школи гостей зустріли представники академічної ради дитячого об'єднання «Країна Пригод». Надалі директор презентувала школу, розповіла про основні напрямки діяльності, досягнення учнів та вчителів, плани на майбутнє.

Заступник директора школи Вовчок Г. В. змістовно розповіла про роботу школи у виховному проекті громадянського виховання «Я-ми-родина-Україна», соціальний педагог Засядько Л. В. презентувала загальношкільний проект «Правовий десант», який запущено в рамках роботи в модулі «Я і Закон», ознайомила присутніх із особливостями волонтерського руху. Волонтер Корпусу Миру Джейсон Маркс разом із волонтерським загоном який проходив навчання у літньому мовному волонтерському таборі, розповіли про основні цілі такої роботи, шляхи досягнення результатів волонтерського руху.

В рамках семінару заступникам були запропоновані уроки, години спілкування, виховні години з теми. Так, дуже цікаво і змістовно пройшло засідання суду над шкідливими звичками, яке проводив класний керівник 11-А класу, вчитель історії Сотуленко О. Ю. На судовому засіданні гості виступали у ролі присяжних, уважно вислухавши твердження сторін захисту та звинувачення, винесли свій вердикт;

Нестандартним, позитивним, насиченим було заняття із курсу «Рівний рівному» у модулі «Спілкуємось та діємо» яке мало назву «Вчимося розуміти та поважати інших» який провела Харитонова С. М.. Присутні на занятті із великим зацікавленням спостерігали за роботою учнів, за їх твердженнями, були вражені їх висновками та активністю.

Молодий класний керівник 5-А класу Лященко А. О. провела годину спілкування «Врятуємо світ від вірусів». П'ятикласники із великим зацікавленням проникли ся темою, відверто боролися із байдужістю, брехнею, пліткарництвом тощо. Гості заходу відмітили великий позитивний настрій і співпрацю учнів з учителем.

Вчителем початкових класів Могильною Т. М. було проведено заняття нового курсу із циклу уроків для стійкого розвитку «Моя щаслива планета» «Мандрівки лабіринтами звичок». Присутніх вразила атмосфера доброзичливості, позитиву в класі, застосування інтерактивних технологій та технічних засобів.

Психологом школи Харитоновою С. М. було проведено тренінг «Долаємо пороги», на якому заступники директорів означили коло проблем в учнівському середовищі і шукали шляхи їх подолання.

Насамкінець, в Актові залі школи, педагогом-організатором Коркішко І. О, була презентована робота учнів школи у модулях «Я і творчість» та «Я-лідер», присутнії ознайомлено із існуючими в школі конкурсами «Учень року» та «Клас року», історією, структурою та роботою дитячого об'єднання «Країна Пригод», показані мистецькі інтермедії.

Головним спеціалістом управління освіти, начальником відділу виховної роботи Джоболдою С. М. та методистом методичного кабінету установ освіти Деркач Л. М. було підведено підсумки семінару, високо оцінена робота школи по означеній проблемі

Переглядів: 901 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz