Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 05:30

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Учитель Черкаської школи стала лауреатом Всеукраїнського фахового конкурсу.
20:26
Учитель Черкаської школи стала лауреатом Всеукраїнського фахового конкурсу.

28-29 березня в Національному університеті «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського Біблійного товариства відбувся VIIІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування»

для вихователів дошкільних закладів, вчителів загальноосвітніх шкіл, які викладають предмети духовно-морального спрямування та викладачів професійно-технічних і вищих навчальних закладів України.  $CUT$

 До участі у конкурсі організатори запросили вихователів дошкільних закладів, вчителів загальноосвітніх шкіл, викладачів професійно-технічних і вищих навчальних закладів України, які викладають предмети духовно-морального спрямування, а саме: «Етика», «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина і суспільство», та ін.

Учитель християнської етики Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Говорунець З.В., стала однією із лауреатів конкурсу, здобувши перемогу у номінації «Творчий підхід у викладанні предметів духовного спрямування.

Конкурс «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування» мав на меті привернути увагу українського суспільства до вихователя, вчителя, викладача, який викладає предмети духовно-морального спрямування, сприяти його професійному становленню, обміну досвідом, зростанню професійної майстерності.

Конкурс проходив у 2 етапи - письмові тестові завдання та презентація фрагменту уроку та вирішення проблемних ситуацій. Переможцями конкурсу стали учителі із освітніх закладів Західної України. Кращі вчителі стали лауреатами конкурсу у 5 номінаціях, а саме за риторичні здібності, за кращий урок, за творчий підхід до викладання предмету, за використання інноваційних технологій, за найкращу презентацію.

Вітаємо Зою Валентинівну з заслуженою нагородою!

Переглядів: 679 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz