Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 08:19

Головна » 2013 » Серпень » 22 » З Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!
16:27
З Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!

 
У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.
Щорічно з добром і щирим серцем у серпні ми зустрічаємо найбільші національні свята нашого народу, в яких поєднано дух великої української історії і нашу спільну віру в переможне, справедливе та достойне майбутнє.
Вітаємо з великими державними святами – днем Державного прапора України та 22-ою річницею незалежності України!
Український національний синьо-жовтий прапор впродовж історичних звершень ставав символом боротьби за національні й соціальні права українського народу. Серце кожного українця завмирає при підйомі національного прапору. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.
Державний прапор є провісником волі, відродження, слави України, віри у світле майбутнє, у багаті жовтаво-пшеничні лани та глибоке й мирне синє небо. Державний прапор – це не лише невід’ємний символ української державності, а й безцінна святиня, це гордість та дух нації, це наша історія.
Шануймо його!
Проголошення незалежності нашої країни 24 серпня 1991 року – визначна подія у духовному й політичному житті українського народу.
Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
Шановні освітяни, співвітчизники!
Тож нехай свято Незалежності буде могутнім стимулом для натхненої, щоденної праці заради злагоди нашого народу, реалізації його потенціалу, а ваші добрі справи та творча енергія примножать славу рідного міста та України.
Бажаємо мирного неба над безкраїми, золотавими пшеничними полями, сили і наснаги в усіх ваших справах в ім’я незалежної, заможної, демократичної України.
Нехай духмяним серпневим запахом українського хліба увійде у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!
Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.
Переглядів: 597 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz