Меню сайту

Наше опитування
Яким браузером Ви корстуєтесь:
Всього відповідей: 881

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Друзі сайту

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.03.2024, 12:30

Головна » 2011 » Лютий » 17 » Новинки надходжень педагогічних видань до бібліотеки методичного кабінету
15:17
Новинки надходжень педагогічних видань до бібліотеки методичного кабінету

Школа майбутнього

    Книжка вміщує нормативні документи зі створення «школи майбутнього» та практичні напрацювання навчальних закладів, які працюють за цією програмою. Призначено для директорів навчальних закладів, які прагнуть до змін.

Імідж сучасного вчителя

   У посібнику автор розглядає складові іміджу сучасного вчителя та можливі шляхи його досягнення. Для директорів загальноосвітніх навчальних закладів, їхніх заступників, учителів та вихователів.

Класному керівнику. Виховні години. 5–7 класи

   Якщо ви дбайливий класний керівник, заступник директора або методист із виховної роботи, студент педагогічного ВНЗ чи просто творча людина — ця книжка саме для вас. На її сторінках ви знайдете сценарії різноманітних виховних справ: турнірів, проблемно-ділових ігор, годин спілкування, усних журналів та ігор-подорожей. Книжка допоможе виховати у дітей дружнє ставлення один до одного, сприятиме самовдосконаленню учнів, ознайомить із принципами взаємодії людей у сім’ї, колективі та суспільстві загалом.

Підготовка до ЗНО: власне висловлювання.

    Збірка пропонує опорні конспекти із написання власного висловлювання, яке входить до завдань ЗНО, та додаткові матеріали з поданих тем (факти з літератури  та історії, ключові слова, висловлювання видатних людей). Пропоноване видання найефективніше може бути використане вчителями – словесниками, студентами, старшокласниками при підготовці до ЗНО.

Вірші, загадки та казки на уроках математики 5-7 класи

   Книжка містить математичні казки та вірші про математику для учнів 5-7 класів, цікаві завдання на знаходження помилок у математичних текстах. Матеріал у розділах розміщено послідовно, з урахуванням класу, де він вивчається. Посібник сприятиме засвоєнню навчального матеріалу, розвитку пізнавальних інтересів учнів, дасть можливість учителям урізноманітнити навчальний процес, буде корисним у позакласній роботі.

Уроки біології 10 клас (ІІ семестр)

  Посібник стане у пригоді вчителям біології під час підготовки й проведення уроків у 10-му класі з тем: «Клітина як цілісна система», «неклітинні форми життя», «багатоклітинні організми». Уроки розроблено відповідно до програми для рівня стандарту з урахуванням вимог до сучасного уроку біології, із застосуванням інформаційно – комп'ютерних технологій.

Інтегровані уроки 1-4 класи

   Збірник містить конспекти уроків, у яких зінтегровано зміст предметів як інваріантної, так і варіативної частини навчального плану початкової школи. За дидактичною метою це переважно уроки засвоєння нових знань й уроки узагальнення та систематизація знань.

    Рекомендований методистам, учителям початкових класів школи, студентам, педагогам ВНЗ.

Рухливі ігри для учнів 5-9 класи

    До збірки увійшло понад 170 описів різноманітних рухливих ігор для дітей і підлітків, а також методичні рекомендації і корисні практичні поради щодо їх організації та проведення.

   Книга буде корисна у навчальній і виховній роботі вчителя фізичного виховання, а також педагогам – організаторам, вихователям ГПД.

Трудове навчання. Українська вишивка. 5–11 класи

   Книжка має на меті допомогти освоїти різні вишивальні шви на уроках під час вивчення варіативних модулів, передбачених програмою з трудового навчання для 5—9 класів, технологій — для 10—11 класів, та в позаурочний час. Вона містить інструкційні карти з короткими відомостями про кожний шов, його графічне зображення, послідовність виконання; зразки візерунків для вишивання та оздоблення вишивкою рушників, серветок, швейних та інших виробів; шаблони для складання власних візерунків. Візерунки розроблені так, щоб їх можна було вишивати не одним, а кількома швами, як і передбачено програмами для 5—11 класів. У книжці даються поради щодо використання матеріалів та інструментів під час вишивання, правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги. Вміщено завдання для перевірки знань та вмінь учнів. Книжка буде корисною учням, учителям трудового навчання, слухачам курсів підвищення кваліфікації вчителів, керівникам гуртків, факультативів, студій, а також любителям.

Методика професійної психодіагностики

   У книжці представлена комплексна профорієнтаційна програма роботи психолога зі старшокласниками, яка включає діагностування професійних уподобань і особистісних якостей, необхідних для оволодіння певною професією; запропоновані методики виявлення і розкриття індивідуальних особливостей  учнів, їх нахил стосовно професійного само визнання.

     Книга адресована практичним психологам, класним керівникам.

Переглядів: 1339 | Додав: AlexSHOP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz